Snak med en sælger

Søren, Ulrik og Bjarne er klar med personlig og kvalificeret rådgivning. Dit behov vil altid være vores udgangspunkt

Tlf: 69 15 15 15

Møgspredere

Køb brugte møgspredere hos Samson Agrolize

Hos Samson Agrolize forhandler vi forskellige brugte møgspredere. Vi har et udvalg af naturgødningsmaskiner, så du kan finde en brugt møgspreder, der passer til dit behov. Vores brugte maskiner er alle i god kvalitet. Vi sørger for at tjekke alle vores brugte møgspredere igennem inden vi sælger dem, således vi altid kan stå inde, for de produkter vi sælger.

Vi er altid klar til at fremvise vores store udvalg i brugte naturgødningsmaskiner. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 69 15 15 15 for at aftale en fremvisning eller forespørgsel på brugte maskiner.

Møgspredning med kvalitet

Vi lægger en dyd i at sælge gode solide møgspredere, hvad end de er brugte eller ej. Vores maskiner er alle funktionsdygtige med gode ydeevner, og alt efter hvilken maskine du er på udkig efter, kan du finde de enkelte specifikationer ved de forskellige maskiner. Alt information kan du finde ved at klikke dig ind på produkterne. Her finder du blandt andet informationer omkring producent, model, årstal, volumen, dæk, pris mm. På siderne kan du endvidere hente specifikationsark om hver brugt møgspreder, hvorpå du kan læse dig frem til alle de nødvendige informationer.

Om du er på udkig efter en stor møgspreder til professionelt brug eller en maskine med mindre kapacitet, så har vi maskinen til dig. Kig nærmere i vores brugte møgspredere og find den, der opfylder dine krav. Har du spørgsmål om en af vores maskiner, eller ønsker du en fremvisning, så kontakt os endelig – vi står altid klar til at hjælpe.

 

Umbraco.Web.PublishedCache.XmlPublishedCache.XmlPublishedContent
Modal