PG II 28 Pumpetårn SlurryMaster 8000

PGII_27_fritlagt.png

PG II serien er udviklet til de professionelle brugere af gylleudbringningsudstyr. Det vil sige brugere, der stiller store krav til maskinernes kapacitet, effektivitet, holdbarhed og driftssikkerhed. Men også hvor nemme maskinerne er at betjene og vedligeholde.

Gyllevognen er modul-opbygget, hvilket er med til at give et væld af muligheder. Eksempelvis er der mulighed for at konfigurere til specifikke behov. Skulle behovet ændre sig efter købet er der også mulighed for at eftermontere et væld af muligheder. Serien byder på mange nye spændende features, der rækker langt ind i fremtiden.

Vognene har en meget enkel og stærk konstruktion. Der kan tilkøbes et affjedret træk, der kan holde til de kræfter, der forplanter sig i vognen fra traktoren. Tanken er placeret vandret på to gennemgående vanger. Tanken er desuden forsynet med to skvulpeskot, som øger stabiliteten, selv ved kørsel med reduceret last. Begge dele giver en meget stærk og stabil gyllevogn, som man kan køre hurtigere med og dermed øge mængden af udkørt gylle pr. time.

PG II 28 brochure (pdf)

Få flere detaljerede oplysninger omkring key features herunder.


Få flere detaljerede oplysninger omkring de tekniske specifikationer herunder.PG27-35PumptowerEjector.PNG PGII_Stor_Pumpetårn.PNG PG27-35PumptowerData.PNG