Om vores kunder

Ny Genesis gyllevogn arbejder kun i marken

Både marken og landbrugets image har fået et par plusser med Lunde maskinstations nye SAMSON PG II 20 Genesis.


Læs mere

Gyllevogn vender tilbage efter knap 30 års tjeneste

En specialmalet Ford-blå gyllevogn med slangebom i svimlende 12 meters bredde. - Ikke mere end en enkelt sektion på vore slangebomme i dag, siger servicechef Flemming Tind, Samson Agrolize. Sådan så den ud, da den var ny og blev leveret til en nordvestjysk maskinstation i 1993.


Læs mere

Udskifter konsekvent sin gyllevogn efter 3 år

- En gyllevogn skal være ren og pæn

 

Til højre markmand Lukas Kolsch, der forestår udkørsel af knapt 50.000 tons gylle hvert år fra den store malkekvægsbesætning nær Tinglev - Martin…


Læs mere

Dynamisk og gensidigt samarbejde

Fra i år kan Frank Hyldahl træde mere nænsomt på sine kunders marker med alt sit markgående gyllegrej. - Jeg har nu fået VF dæk på alle hjulene, og det mindsker marktrykket betragteligt, siger han.


Læs mere

Udskudsaksel øger ensilagekvaliteten

Allestrup Maskinstation i Himmerland har anskaffet sig en SAMSON PG II 25 gyllevogn med udskudsaksel, der ved at fordoble sporbredden forhindrer uheldige spordannelser i slætgræsmarkerne.


Læs mere

Høj back-up effektivitet afgørende for maskinstation

Her i 2020 blev gyllesæsonen ganske hektisk hos Søren Ladegaard Sørensen, Skyggebjerg Maskinstation nær Fredericia. På den gode måde.


Læs mere

De bredeste skuldre fylder mindst på de smalle veje

Hvor jeg tidligere kørte rigeligt højt med bomme, stryger SAMSON SHB4 36 m bommen sig hen over afgrøden i korrekt højde takket være den automatiske bomstyring.


Læs mere

Den tredje SAMSON i rækken

Hos Ballum Maskinstation er indehaveren Flemming Nielsen begejstret for sin nye SAMSON PG II 28 gyllevogn. - Den er stort set som den gamle, han i seks år har udbragt 650.000 kubikmeter gylle med.


Læs mere

Sæsontjek er den bedste forsikring mod nedbrud

Det hører til sjældenheder, at alle Bejstrup Maskinstations 21 gyllevogne er hjemme samtidigt. Medejer af maskinstationen Rasmus Kold Kristiansen er godt tilfreds med at Samson Agrolize's stærkt specialiserede servicemontører forestår det årlige sæsontjek på den store vognpark.


Læs mere

Gårdmaskine med enorm kapacitet

Jeg er ganske imponeret over, hvor smertefrit igangsætningen og drift af et stykke så avanceret teknologi fra SAMSON egentlig foregår. Faktisk er vi ikke vant til at det går så problemfrit, når vi investerer i avanceret grej, der skal bruges så intensivt gennem et helt forår.


Læs mere

To nye SAMSON gyllevogne til 2020 sæsonen

Jakob Bruhns Maskinstation | Jeg fik et godt tilbud om 2 gyllevogne til den rigtige pris


Læs mere

Kvalitet og fremtidssikring er nøgleord hos MBA Agro

Morten Balle etablerede maskinstationen MBA Agro ved Viborg i 2016. Han har anskaffet en fuldhydraulisk Samson PGII27 med træk på den ene aksel, slæbeslangebom med anti dryp system, tvangsstyring, så den følger terræn og hele fire fordelere, så doseringen bliver optimal.


Læs mere

Fra 27 til 35 m3 på under 36 timer

Med en hurtig beslutning og hurtig reaktion fra SAMSON AGROLIZE fik Bjørn Bülow fra Bülows Maskinstation på kun 36 timer skiftet sin nyere brugte PG II 27 ud med en nyere brugt PG II 35.


Læs mere

Servicepartner tæt på kunderne

A.P. Jørgensen i Ribe er én af vores syv lokale servicepartnere. Nærhed er afgørende for mange kunder, og for A.P. Jørgensen er nærhed andet og mere end fysisk afstand, fx at kunderne får hurtig hjælp, når de har behov for det.


Læs mere

Frøstrup Maskinstation

Frøstrup Maskinstation har købt to nye SAMSON PG II 31 for at leve op til efterspørgslen fra de mange kunder fra Fjerritslev til Thisted. Kapaciteten er øget, og med fronttank matcher det vognmandens tankvogn.


Læs mere

Nr. Vium Maskinstation

Poul Erik Clausen startede Nr. Vium Maskinstation helt fra bunden i 2003. Han har i øjeblikket tre lysegrønne gyllevogne og en møgspreder kørende fra fabrikken i Viborg. Nyeste i maskinhuset er en ny SAMSON PG II 31 gyllevogn, som har afløst en PG II 27.


Læs mere