Om vores kunder

Gårdmaskine med enorm kapacitet

Jeg er ganske imponeret over, hvor smertefrit igangsætningen og drift af et stykke så avanceret teknologi fra SAMSON egentlig foregår. Faktisk er vi ikke vant til at det går så problemfrit, når vi investerer i avanceret grej, der skal bruges så intensivt gennem et helt forår.


Læs mere

To nye SAMSON gyllevogne til 2020 sæsonen

Jakob Bruhns Maskinstation | Jeg fik et godt tilbud om 2 gyllevogne til den rigtige pris


Læs mere

Kvalitet og fremtidssikring er nøgleord hos MBA Agro

Morten Balle etablerede maskinstationen MBA Agro ved Viborg i 2016. Han har anskaffet en fuldhydraulisk Samson PGII27 med træk på den ene aksel, slæbeslangebom med anti dryp system, tvangsstyring, så den følger terræn og hele fire fordelere, så doseringen bliver optimal.


Læs mere

Fra 27 til 35 m3 på under 36 timer

Med en hurtig beslutning og hurtig reaktion fra SAMSON AGROLIZE fik Bjørn Bülow fra Bülows Maskinstation på kun 36 timer skiftet sin nyere brugte PG II 27 ud med en nyere brugt PG II 35.


Læs mere

Servicepartner tæt på kunderne

A.P. Jørgensen i Ribe er én af vores syv lokale servicepartnere. Nærhed er afgørende for mange kunder, og for A.P. Jørgensen er nærhed andet og mere end fysisk afstand, fx at kunderne får hurtig hjælp, når de har behov for det.


Læs mere

Frøstrup Maskinstation

Frøstrup Maskinstation har købt to nye SAMSON PG II 31 for at leve op til efterspørgslen fra de mange kunder fra Fjerritslev til Thisted. Kapaciteten er øget, og med fronttank matcher det vognmandens tankvogn.


Læs mere

Nr. Vium Maskinstation

Poul Erik Clausen startede Nr. Vium Maskinstation helt fra bunden i 2003. Han har i øjeblikket tre lysegrønne gyllevogne og en møgspreder kørende fra fabrikken i Viborg. Nyeste i maskinhuset er en ny SAMSON PG II 31 gyllevogn, som har afløst en PG II 27.


Læs mere