Samson Agrolize Servicepartnere

Vi er til stede i hele landet

Nærhed til kunder og optimal service er det vigtigste for Samson Agrolize i Viborg.

For at kunne servicere SAMSON brugere i hele landet, har Samson Agrolize indgået partnerskab med et antal større og velfungerende serviceværksteder med dygtige medarbejdere. Alle med stor ekspertise i at vedligeholde og reparere avanceret landbrugsudstyr hurtigt og effektivt. Se din nærmeste SAMSON servicepartner på kortet nedenfor:

Hver servicepartner råder over et lokalt SAMSON reservedelslager og har blandt sine ansatte, special-uddannede servicemontører med egen servicevogn til rådighed for kunderne. Det er også disse erfarne servicemontører, der forestår vintereftersyn på de avancerede SAMSON-maskiner.

Både Samson Agrolize og servicepartnerne er meget bevidste om, at der ikke er tid til nedbrud eller større reparationer af maskinerne i højsæsonen. Hele året kan enhver SAMSON-bruger rekvirere hjælp via en central servicetelefon. Alle voreS dedikerede servicemontører er placeret rundt omkring i hele landet og kan med kort varsel sendes ud med egen servicevogn og et relevant lager af reservedele, hvis der er tale om en akut situation.

Samson Agrolize servicetelefon Tlf. +45 69 155 112