SAMSON Service

Altid klar til at hjælpe

Samson Agrolize og et landsdækkende net af servicepartnere, der har specialuddannede medarbejdere, der konstant står klar til at hjælpe med SAMSON produkter – gyllevogne, møgspredere, slangebomme, nedfældere, røreværker og reservedele.

Samson Agrolize centrale værksted og reservedelslager, på samme adresse som SAMSON AGRO fabrikken i Viborg, er klar til at løse ethvert problem og skaffe enhver reservedel til en SAMSON maskine. Den tætte kontakt mellem salgs- og serviceorganisationen Samson Agrolize og SAMSON AGRO fabrikken betyder, at opdateringer og praktiske erfaringer fra de mange brugere udveksles hurtigt og sikrer en livslang forpligtelse overfor de mange brugere af SAMSON produkter.

Det er vores målsætningen at, uanset om det er et teknisk problem, der kan klares i telefonen, eller der er behov for en montør, at vi straks kan hjælpe dig hurtigt og bedst muligt videre. Den højeste ekspertise i SAMSON produkter er derfor aldrig længere væk end din telefon.

Hos Samson Agrolize har både vores servicechef, værkfører og de dygtige service- og værkstedsmontører mange års erfaring med SAMSON maskiner. De tilknyttede servicepartnere rundt omkring i Danmark råder ligeledes over erfarne og specialuddannede montører, der hele tiden opdateres og efteruddannes i at servicere SAMSON maskinerne.

Samson Agrolize og dets servicepartnere udover lander råder således over et stort servicepersonale, der hver især bruger al deres arbejdstid på at arbejde med SAMSON maskiner. Efter kl. 23.00 bruger SAMSON-montørerne og teknisk support tiden på at sove, så de er friske og udhvilede til at udføre kvalitets arbejde hele dagen.

Læs mere om sæsontjek hos Bejstrup Maskinstation. 

Se vores dokumentationsoversigt for GG vogne her.

Ring til Samson Agrolize: Tlf. +45 69 15 15 15

 

Vagttelefon aften og weekend:

Hjælp og teknisk support fra kl. 06.00 morgen til 23.00 aften
Tlf. +45 69 155 112

 

Montører 1.jpg