SAMSON Værksted

I det store serviceværksted hos Samson Agrolize i Viborg, handler alting om SAMSON produkter.

Vores folk er specialister i SAMSON maskiner, uanset om der er tale om en ældre brugt gyllevogn eller en splinterny maskine, der lige skal have elektronikken til at spille sammen med traktorens avancerede skærme inde i kabinen.

Vi renoverer og genopbygger ældre brugte SAMSON gyllevogne, naturgødningsspredere, nedfældere og slangebomme. Er der for eksempel tale om nyere brugte SAMSON gyllevogne, tjekkes og serviceres de i alle detaljer, ligesom elektronisk udstyr opdateres, så maskinen kan videresælges med garantier og den driftssikkerhed, moderne landbrug og maskinstationer i dag kræver.

Det er også her i Samson Agrolize værkstedet, nye vogne klargøres til at køre med lige netop den traktor, kunden ønsker at bruge til opgaven. Hos Samson Agrolize har vi specialister, der kan sikre optimal drift, uanset hvilket traktormærke, kunden ønsker at bruge til sin nyinvestering.

Nærheden til SAMSON AGRO fabrikken i Viborg, hvor SAMSON kvalitetsmaskinerne udvikles og opbygges fra bunden af dedikerede medarbejdere, betyder et konstant fokus på opdateringer og tilpasninger til nye krav hos brugere af SAMSON produkter.

Faglig ekspertise, fra såvel produktionen hos SAMSON AGRO, som servicepersonalet hos Samson Agrolize deles bogstavelig talt tværs over gårdspladsen. Her er der aldrig tale om en langsommelig kontakt til fabrikspecialister eller at feedback fra markedet forsvinder i bureaukrati og ansvarsforflygtigelse.

Nye ideer, hensigtsmæssige detaljer og forbedrede metoder, i såvel dagligt brug for piloterne i marken, som servicepersonalet hos vores servicepartnere rundt omkring i landet overføres og implementeres lynhurtigt til praksis. Udviklingsfolk, fabrikspersonale, reservedelsfolk, montører og sælgere har - med daglig kontakt til hinanden - en ekstremt kort og direkte kontakt til hinanden på den fælles adresse i Viborg.

Den daglige kontakt til de specialiserede montører og reservedelsfolk, der arbejder hos Samson Agrolize servicepartnere giver alle de mange brugere af SAMSON maskiner branchens bedste backup. Ekspertise, reservedele og servicepersonale er kommet tættere på end nogensinde.

Samson Agrolize servicetelefon: +45 69 155 112

gruppebillede_samson528x352.jpg