SAMSON Værksted

I det store serviceværksted hos Samson Agrolize i Viborg, handler alting om SAMSON maskiner.

Vi renoverer og genopbygger ældre brugte SAMSON gyllevogne, naturgødningsspredere, nedfældere og slangebomme. Er der for eksempel tale om nyere brugte SAMSON gyllevogne, tjekkes og serviceres de i alle detaljer, ligesom elektronisk udstyr opdateres, så maskinen kan videresælges med garantier og den driftssikkerhed, moderne landbrug og maskinstationer i dag kræver.

 

Samson Agrolize - Værksted - Ny SAMSON klar til levering.JPG   Ny SAMSON gyllevogn klar til levering.

 

 

Det er også her i Samson Agrolize værkstedet, nye SAMSON gyllevogne klargøres til at køre med lige netop den traktor, kunden ønsker at bruge til opgaven. Hos Samson Agrolize har vi specialister, der kan sikre optimal drift, uanset hvilket traktormærke, kunden ønsker at bruge til sin nyinvestering.

 

Samson Agrolize 

Værkstedet er indrettet med kran, som letter arbejdet med tunge elementer

  Samson Agrolize - Værksted


Nærheden til SAMSON AGRO fabrikken i Viborg, hvor SAMSON kvalitetsmaskinerne udvikles og opbygges fra bunden af dedikerede medarbejdere, betyder et konstant fokus på opdateringer og tilpasninger til nye krav hos brugere af SAMSON produkter.

 

Samson Agrolize - Hjultræk.jpg  

Samson Agrolize montører er igang med eftersyn på en SAMSON gyllevogn

 

Faglig ekspertise, fra såvel produktionen hos SAMSON AGRO, som servicepersonalet hos Samson Agrolize deles bogstavelig talt tværs over gårdspladsen. 

 

Samson Agrolize - Værksted   Samson Agrolize - Værksted

 

Nye ideer, hensigtsmæssige detaljer og forbedrede metoder, i såvel dagligt brug for piloterne i marken, som servicepersonalet hos vores SAMSON servicepartnere rundt omkring i landet overføres og implementeres lynhurtigt til praksis. Udviklingsfolk, fabrikspersonale, reservedelsfolk, montører og sælgere har - med daglig kontakt til hinanden - en ekstremt kort og direkte kontakt til hinanden på den fælles adresse i Viborg.

 

gruppebillede_samson528x352.jpg

 

Samson Agrolize

Værksteds-montører 

 

Den daglige kontakt til servicemontører og reservedelsfolk, der arbejder hos SAMSON servicepartnere og Samson Agrolize giver alle de mange brugere af SAMSON maskiner branchens bedste backup. Ekspertise, reservedele og servicepersonale er kommet tættere på end nogensinde.

Samson Agrolize servicetelefon: +45 69 155 112

 

Samson Agrolize  

Samson Agrolize

Værksted, reservedele og salgsvognen